logo official MK-1

Добре дојдовте на Медиа Плус

Здружението на граѓани МЕДИА ПЛУС од Штип е доброволно, непрофитно, невладино, непартиско здружение на граѓани, формирано со слободно здружување на граѓаните заради остварување, заштита и усогласување на своите интереси и уверувања за унапредување на граѓанското општество и локалните заедници, како и заради вршење на дејности и активности за поттикнување на моралните вредности, зајакнување на меѓуетничките односи и економкси развој во на територијата на Македонија и пошироко.

Медиа Плус на социјалните мрежи

contactus ctreia-youtube-logo facebook-logo linkedin-logo RSS logo twitter-logo-sm 

„Медиа плус“ го истражува работењето на 20 најзадолжени општини

soopshtenie

Преку регрантирање од проектот „Истражувачко новинарство за поттикнување реформи”, што го спроведуваат Центарот за граѓански комуникации, НВО Инфоцентар и БИРН Македонија, Медиа Плус веќе започна со прибирање на податоци од 20-те најзадолжени општини.

Повеќе...

Медиа плус - Штип официјално ги отвори вратите на Граѓанскиот ресурсен центар во Штип

Медиа плус - Штип официјално ги отвори вратите на Граѓанскиот ресурсен центар во Штип на 29 мај 2018 година.

Повеќе...

Постизборен форум: Приоритетни комуналните проблеми, образованието и инклузијата на Ромите

Forum 1

Да се изградат нови улици и тротоари кои ќе бидат приспособени и за лицата со попречености, да се создадат услови за студентско организирање, да се реши прашањето со бездомните животни, како и да се подобри заштитата на децата од социјално загрозените семејства – ова се барањата кои штипјани денеска ги адресираа до локалната власт.

Повеќе...

Страница 1 од 9